ACTUALITATE 7 iulie 2017

Sepsi OSK debutează în Liga 1 contra Astrei Giurgiu

de Iulia Drăghici - Taraș | 4626 vizualizări

Diószegi László: „Pentru mine personal este o sărbătoare orice meci în Liga 1 jucat de echipa noastră ”

Sepsi OSK își face debutul istoric în Liga 1 în 16 iulie. Echipa din Sfântu Gheorghe va avea de înfruntat în prima partidă din liga profesionistă de fotbal pe Astra Giurgiu. Meciul se va juca în deplasare și va începe la ora 18:30.  În a doua etapă, Sepsi va juca pe stadionul Tineretului la Brașov contra Juventus Bucureşti, iar în a treia, echipa antrenată de Valentin Suciu o să se deplaseze acasă la FC Botoșani.

Finanțatorul Sepsi OSK, Diószegi László a declarat pentru „Observatorul de Covasna” că este încântat de adversarele din primele trei etape și că speră măcar la patru puncte de pe urma acestor confruntări. Patronul echipei a subliniat totuși că niciun meci nu va fi ușor pentru echipa sa, dar că fiecare confruntare din Liga 1 va fi „ca o sărbătoare”.

„Vă spun sincer, mie personal îmi plac primele trei etape. Asta nu înseamnă că nu sunt conștient că noi pornim cu șansa a doua la toate cele trei meciuri, dar vorba aceea «ultimii vor fi cei dintâi»”, ne-a spus, pe ton de glumă, patronul Sepsi OSK. Acesta a continuat: „Cert este că sunt foarte încântat că primele trei etape o să fie mai accesibile, subliniez – nu accesibile, ci mai accesibile, decât ceea urmează. Am încredere în băieți, chiar dacă știu că o să fie extraordinar de greu, că o să reușim să adunăm ceva puncte. Aș fi mai mult decât bucuros dacă am reuși să avem patru puncte din cele trei meciuri, dar chiar dacă nu o să reușim, tot nu o să fim dezamăgiți. Eu am mai declarat și cu alte ocazii că pentru mine personal este o sărbătoare orice meci în Liga 1 jucat de echipa noastră. Chiar dacă o să vină rezultate mult mai slabe decât ce a fost în Liga a 2-a, noi suntem bucuroși că am ajuns aici și o să ne bucurăm pentru orice punct pe care o să putem să îl ciupim de la alții”, ne-a declarat Diószegi László.

 

Înainte de debutul în Liga 1, Sepsi va juca sâmbătă, 8 iulie, la stadionul din Sfântu Gheorghe un amical contra echipei din Sibiu, AFC Hermannstadt.

De la ora 10:30 evenimentul va începe cu prezentarea noului lot al echipei județului Covasna.

Sursă foto: Facebook, Sepsi OSK szurkolók oldala - Suporteri-Fans page.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Imre, 7 iulie 2017
"echipa antrenată de Valentin Suciu", echipa este antrenată de Nagy Șandor, Suciu nu poate fi antrenor principal nici măcar în liga 3 neavând studiile necesare ???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.