ACTUALITATE 23 noiembrie 2012

Se poate circula normal pe strada Borviz

de Székely Emőke | 110 vizualizări

Stratul de uzură va fi turnat abia în primăvară și tot atunci se vor asfalta și trotuarele pe această stradă.

După luni de zile în care pe strada Borviz, cea care duce către stațiunea Șugaș Băi, se putea circula doar cu viteza melcului, înainte de deschiderea sezonului de schi municipalitatea a turnat primul strat de asfalt pe carosabil. Primarul Antal Árpád spune că stratul de uzură va fi turnat abia în primăvară și tot atunci se vor asfalta și trotuarele pe această stradă.

Mai multe sensuri unice şi piste pentru biciclişti

Primarul a declarat că în câteva zile străzile Bisericii, Voican, Daczó și Kőrösi Csoma Sándor vor fi cu sens unic. „Este greu să circuli pe aceste străzi din cauza mașinilor parcate pe carosabil. Desigur, nu sunt destule locuri de parcare în oraș, niciodată nu vor fi destule, dar prin faptul că aceste străzi vor fi cu circulație în sens unic, vom crea și noi locuri de parcare. De fapt străzile vor avea trei benzi: una pentru circulația mașinilor, una pentru parcarea acestora, iar cea de a treia va fi pistă pentru bicicliști. Ne-am propus ca în următorii ani cetățenii din Sfântu Gheorghe să circule mai mult cu bicicleta și mai puțin cu mașina. Din acest motiv am început marcarea pistelor pentru bicicliști și pe străzile Nicolae Iorga și 1 Decembrie 1918. Deocamdată aceste piste sunt fragmentate, dar ne dorim să le legăm” – a declarat primarul Antal Árpád.

Acesta a mai precizat că se lucrează și la construirea sistemului de apă și canalizare în cadrul parcelelor din programul „Hai acasă”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.