ACTUALITATE 16 iunie 2017

Se deschide oficial sezonul turistic la Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2047 vizualizări

Deschiderea oficială a sezonului turistic în stațiunea Covasna este programată să aibă loc sâmbătă, 17 iunie, în Curtea Casei de Cultură din orașul Covasna, începând cu ora 10:00.

Printre programele anunțate se numără concertul Fanfarei de Tineret din orașul Covasna, cu muzică de promenadă, dansuri populare în prezența ansamblurilor folclorice Junii Covăsneni și Nemira, concertul formației Lady & The Tramps, cu Monica Opra sau concertul Fanfarei de Tineret din Leț.

De asemenea, în oraș vor fi prezentate mai multe programe permanente, printre care și meșteșugurilor tradiționale, expoziții de fotografie, mâncăruri tradiționale și altele.

Despre stațiunea Covasna la Radio România Cultural

Tot sâmbătă, dar și duminică, 17 și 18 iunie, la Radio România Cultural va fi difuzată emisiunea „Bilet de Îmbarcare”, realizată de Andreea Ionescu.

Sâmbătă, de la ora 13,10, se va vorbi despre Valea Zânelor, Cascada Covasna, Planul înclinat, Balta Dracului, Izvorul de apă minerală Elvira, în interviuri cu Matei Schinteie şi Elvira Gocz.

Tema emisiunii de duminică este „Covasna ca Staţiune balenoclimaterică de interes naţional”. Astfel, dr. Nicolae Enea, Matei Schinteie și Adina Bîrlă, asistentă de la mofeta spitalului de cardiologie, vor discuta la postul de radio despre mofeta, izvoarele de apă minerală, tratament, peisaj, aer ionizat și altele. Despre temele „Fotografia poate promova turismul” și  expoziţia de pictură „Peisaje Covăsnene” de pictură vor vorbi în aceeași emisiune Kornelia Schinteie, Matei Schinteie și Mikola Zoltan.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.