ACTUALITATE 21 august 2013

Se caută voluntari pentru PulzArt!

de Monica Vrânceanu | 110 vizualizări

Organizatorii Fetsivalului PulzArt, care va debuta luna viitoare la Sfântu Gheorghe, caută voluntari pentru acest eveniment. Potrivit reprezentanţilor Biroului de Imagine al Primăriei Sfântu Gheorghe, voluntarii aşteptaţi sunt tineri entuziaşti, activi şi iubitori de cultură, care doresc să-şi testeze abilităţile în echipa de organizare a Festivalului şi să se alăture realizării şi organizării seriei de programe din cadrul acestuia.

La schimb, organizatorii oferă intrarea liberă la toate programele Festivalului, acumularea de experienţă profesională, o incursiune în organizarea de evenimente şi colaborare cu o echipă tânără şi dinamică.

Cei interesaţi trebuie să intre pe site-ul www.pulzart.ro, să completeze formularul de înscriere şi să îl trimită pe adresa de e-mail kultura@sepsi.ro, până la data de 28 august. Formularul  poate fi predat şi personal la Biroul de Imagine al Primăriei, pe str. 1 Decembrie 1918, nr 6.

Festivalul de arte contemporane PulzArt reprezintă un eveniment unic în regiune şi are ca scop reunirea mai multor genuri de public, pentru a le prezenta iniţiative reprezentative şi interesante ale artei contemporane care îmbină stilurile într-un mod liber şi îi inspiră pe cei interesaţi de cultură.

Festivalul se desfăşoară în cadrul programului „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ţinutului Secuiesc”, fiind şi punctul de întâlnire al celor patru ani tematici. Sfântu Gheorghe a desemnat 2013 ca fiind „Anul sunetului şi al cuvântului”, motiv pentru care muzica şi literatura au roluri majore în oferta de program al festivalului, dar vor avea loc şi spectacole de teatru şi expoziţii de artă vizuală. Bugetul Festivalului este de 120.000 de lei, suma venind o parte de la bugetul local şi o altă parte din vânzarea biletelor la evenimente şi prin accesarea unor proiecte.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.