ACTUALITATE 24 martie 2014

Se apropie termenul limită pentru plata cu reducere a impozitelor locale

de Monica Vrânceanu | 88 vizualizări

Tot mai mulți contribuabili se grăbesc în aceste zile la Direcția Locală a Finanțelor Publice Sfântu Gheorghe pentru a-și plăti impozitele pe 2014. Sediul Direcţiei a devenit neîncăpător, mai ales în prima parte a zilei, căci oamenii vor să mai prindă măcar bonificația de 5% care se acordă la plata impozitelor până pe 31 martie, după ce au pierdut-o pe cea pe care ar fi primit-o dacă ar fi plătit până la finele lunii trecute.

Şefa Direcţiei Finanţelor Publice Locale Sfântu Gheorghe, Iozsa Emese, a declarat că oamenii au început să vină în număr impresionant încă de săptămâna trecută și, la fel ca în anii trecuți, cei mai conștiincioși sunt pensionarii și în general persoanele fizice.

Nu avem încă date clare legate de procentul celor care au plătit, dar cu siguranță este unul ridicat. Reducerea de 5% îi motivează pe oameni, căci la sume măricele se simte și dacă știu că au dreptul la ea profită de acest lucru, e normal”, a spus Iozsa, menționând că cei mai mulți care plătesc acum o fac pentru tot anul și nu se mai încurcă în împărțeala dărilor pe semestre.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.