ACTUALITATE 3 decembrie 2013

Scrisoare către Moș Crăciun direct la Poșta din Canada

de Monica Vrânceanu | 303 vizualizări

Tinerii din Pencil Nex vor intermedia legătura cu Moş Crăciun pentru a-i transmite acestuia dorinţele românilor

Cei cinci tineri din Sfântu Gheorghe care fac parte din proiectul Pencil Nex – Punem Simpatie pe Hârtie au lansat în spațiul virtual o inițiativă inedită: tinerii vor să adune cât mai multe gânduri către Moș Crăciun, pe care apoi le vor cuprinde într-o scrisoare pe care o vor expedia tocmai în Canada.

Co-managerul Pencil Nex, Vlad Teodorescu Bîrlă, ne-a declarat că ideea le-a venit pornind tocmai de la faptul că decembrie în sine e o lună nu doar plină de magie ci și foarte plină de speranțe. Pornind de aici, cei cinci tineri s-au gândit la toate acele persoane care ar dori să-i scrie lui Moș Crăciun dar nu i-au aflat încă adresa ori nu știu prea bine cum să o facă. Astfel, doritorii de a intra în legătură cu Moșul au acum o soluție: pot trimite gândurile lor către Pencil Nex, iar membrii proiectului se vor îngriji de așternerea acestora pe hârtie într-un mod cât mai original, expediind apoi Scrisoarea direct la Poșta din Canada.

„În fiecare an, Poșta din Montreal (Canada) primește sute de mii de scrisori pentru Moș Crăciun, trimise din partea oamenilor din întreaga lume. Cum canadienii sunt simpatici din fire și având în vedere că și Moș Crăciun are nevoie de ajutor în perioada aceasta a anului, ei răspund la fiecare scrisoare în parte, în limba în care a fost primită scrisoarea. Ne-am gândit că ar fi drăguț să îi scriem cu toții o mare scrisoare lui Moș Crăciun, tocmai din România. Sunteți invitați să scrieți tot ce doriți să îi transmiteți Moșului, fie că este vorba de o întrebare, de o dorință sau doar să îi urați și lui un Crăciun și un An Nou fericit!”, ne-a spus Vlad Teodorescu Bîrlă.

1450165_561277940617308_1468454015_n

Toți cei care vor să ia parte la acest demers o pot face pe pagina de Facebook Pencil Nex, până pe 7 decembrie. Cei de la Pencil Nex se vor ocupa de compunerea scrisorii și expedierea acesteia, urmând ca apoi, când va veni răspunsul de la Moș Crăciun, să îl împărtășească tuturor celor care au contribuit cu gândurile lor.

Lansată de numai câteva zile, ideea a prins deja în spațiul virtual și tot mai mulți utilizatori de internet au trimis dorințele și gândurile lor; acestea vorbesc în special despre speranța de mai bine și dorința de a avea un Crăciun liniștit, plin de dragoste alături de cei dragi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.