ACTUALITATE 30 ianuarie 2021

Salvamont Covasna: încă două accidentări la schi

de Iulia Drăghici - Taraș | 2885 vizualizări

Salvamont Covasna informează că au fost înregistrate, vineri, încă două accidentări serioase pe pârtia de la Șugaș Băi. Este vorba despre două minore, care au fost preluate și transportate la spital, după ce li s-a acordat primul ajutor pe pârtie.  

În data de 29.01.2021 au avut loc două accidente grave pe domeniul schiabil de la Șugaș Băi.

O minoră de 13 ani la concursul de schi de pe pârtia mare a pierdut controlul şi a căzut. Și-a pierdut conştiinţa (n.red. conștiența ) şi a suferit mai multe traumatisme. După acordarea primului ajutor a fost predată echipajului medical de urgență.

Tot pe pârtia mare, ca urmare a unei căzături, o minoră de 12 ani s-a rănit la spate. După acordarea primului ajutor a fost predată echipajului medical de urgență”, au scris vineri, pe pagina lor de Facebook, salvamontiștii covăsneni.

În același context, un instructor de schi din Sfântu Gheorghe a comentat la postare că ambele fete au ieșit din spital în aceeași zi și că, din fericire, accidentările nu au fost atât de grave cum au părut la fața locului.

În continuare, salvamontiștii îi roagă, din nou, pe schiori să respecte codul de conduită pe pârtiile de schi.

Și sfârșitul de săptămână trecut au fost raportate patru accidentări pe pârtiile din Șugaș Băi și Covasna, iar printre victime s-au aflat și minori.

Sursa foto: Facebook/ Salvamont Covasna/Kovászna Megyei Hegyimentő Közszolgálat. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.