ACTUALITATE 2 august 2010

S-a redeschis Hanul Nufărul de la Reci

de Ana Sidon | 1151 vizualizări
Weekend plin de turiști pe malul lacului de la Reci Sezonul de vară a adus și redeschiderea Hanului Nufărul de la Reci, inaugurat oficial joia trecută. Momentul a fost unul prielnic și a fost urmat de un weekend călduros care a scos din case numeroși turiști - mulți brașoveni și covăsneni - dornici să stea la plajă sau să se răcorească în apa lacului. Cei prezenți au ales în număr mare băuturile reci servite la Hanul redeschis, sau s-au ascuns de soare sub umbrelele de

Weekend plin de turiști pe malul lacului de la Reci

Sezonul de vară a adus și redeschiderea Hanului Nufărul de la Reci, inaugurat oficial joia trecută.

Momentul a fost unul prielnic și a fost urmat de un weekend călduros care a scos din case numeroși turiști - mulți brașoveni și covăsneni - dornici să stea la plajă sau să se răcorească în apa lacului. Cei prezenți au ales în număr mare băuturile reci servite la Hanul redeschis, sau s-au ascuns de soare sub umbrelele de pe terasa lui.

Hanul de la Reci a fost redeschis după ce fusese închis câțiva ani buni. Atât restaurantul, cât și motelul, au fost redeschise printr-o investiție a familiei Simon, care a închiriat complexul de la Federalcoop pentru o perioadă de cinci ani.

Investitorii au făcut aici reparații capitale, de la zugrăveli, dezinsecție, până la recondiționarea unei părți a mobilierului și înlocuirea totală a alteia.

Primele rezervări pentru nunți, chefuri sau botezuri au fost făcute deja, iar oferta restaurantului cuprinde în special mâncare tradițională, cu produse provenind unele chiar din ferma proprie a familiei, în timp ce angajații au fost cooptați majoritatea din rândul localnicilor.

În ceea ce privește Motelul de la Reci, acesta oferă 45 de locuri de cazare în 22 de camere, la prețul de 35 de lei patul.

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Luminita din Bucuresti, 13 iunie 2014
Dragi prieteni! Mi-este dor nespus de hanul "Nufarul", am stat de multe ori aici,este adevarat inainte de 1989, am petrecut aici zile excelente. As vrea sa revin anul acesta; nu stiu daca se mai tine citeste integral
valy, 17 iulie 2011
anul acesta care sunt preturile ptr cazare si masa am vrea sa venim saptamina viitoare . familie de 3 pers .multumim
simon, 16 august 2010
70 de lei este daca iei pe mai multe zile
simon, 16 august 2010
camera este de 80 de lei pe zi si meniu zilei la 13 lei pentru detali 0766427701 simon adrian
badescu, 10 august 2010
Buna ziua! Nu am gasit un nr. de telefon valid. Cazarea: este si la cort? Cat costa pt. 2 persoane? Se plateste si parcare pt. masina? Cazarea: 35lei pe pat simplu sau matrimonial(suntem citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.