ACTUALITATE 16 septembrie 2010

S-a aruncat de la etajul opt

de Ana Sidon | 134 vizualizări
Bărbatul avea 35 de ani și locuia singur într-un bloc de pe strada Vasile Goldiș din Sfântu-Gheorghe. El a murit înainte ca medicii de pe Ambulanţă să poată interveni Un bărbat în vârstă de 35 de ani, N. Attila, și-a pus capăt zilelor în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23, sărind de la etajul opt al apartamentului în care locuia singur pe strada Vasile Goldiș nr. 13.

Bărbatul avea 35 de ani și locuia singur într-un bloc de pe strada Vasile Goldiș din Sfântu-Gheorghe. El a murit înainte ca medicii de pe Ambulanţă să poată interveni

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, N. Attila, și-a pus capăt zilelor în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23, sărind de la etajul opt al apartamentului în care locuia singur pe strada Vasile Goldiș nr. 13.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță, Tiberiu Poștoacă, bărbatul era deja mort când au ajuns la el medicii de pe Ambulanță, astfel că tot ce au mai putut face a fost să-l transporte la spital.

Anul acesta s-a dovedit unul foarte plin din punctul de vedere al tentativelor de sinucidere, numai în luna iulie fiind înregistrate 19.

Zilele trecute altă persoană a mai încercat să-și pună capăt zilelor, prin spânzurare, dar majoritatea preferă varianta medicamentelor.

Alte persoane au mai încercat varianta tăierii stomacului cu flexul, săritul în fața trenului sau aruncatul de la etaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Andrea Buzsi, în cazul bărbatului care a murit marți seara nu există suspiciuni cu privire la altă cauză decât sinuciderea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Gigi, 16 septembrie 2010
Pai la ce ar putea sa duca secta MISA. Doar la nenorocire. Ceea ce se face la MISA nu este deloc in regula. Autoritatile au intrat in adormire, daca incepusera sa dezvaluie cate ceva in 2004, acum e citeste integral
ExMISA, 16 septembrie 2010
Sa-i fie tarina usoara. Barbatul era cursant MISA de an mare in Sf. Gherghe. Pe hi5 are postata o fotografie - in costum de inger - de la Saptamina Ingerilor de anul trecut, eveniment organizat de citeste integral
ferenc, 16 septembrie 2010
Gresit barbatul avea 38 de ani,Dumnezeu sa-l ierte!!!!!NYugodj bekeben!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.