ACTUALITATE 21 iulie 2010

S-a aruncat de la etaj!

de Ana Sidon | 128 vizualizări

O femeie în vârstă de 42 de ani, P. Eva, din Sfântu-Gheorghe, s-a aruncat ieri de la etajul apartamentului în care locuia în apropiere de magazinul Trident, și deși a fost transportată la spital și s-a încercat resuscitarea ei, nu a mai putut fi salvată.

Femeia avea un băiat în vârstă de 17 ani și în ultimele două săptămâni a dat semne că ar fi mai deprimată, iar ieri a sărit de la etajul trei. În ultima perioadă în județul nostru tentativele de sinucidere sunt la ordinea zilei, numărul lor crescând simțitor. Astfel, nu demult, în două săptămâni fuseseră raportate aproape zece apeluri privind tentative de sinucidere, prin diferite metode, iar unele dintre ele au și reușit. Printre cauze se numără contextul de criză, lipsa locurilor de muncă și implicit depresiile care decurg de aici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
ionel, 22 iulie 2010
pentru Primar_la_Hetea:de unde nascocesti porcariile cu UDMR?pe spinarea cui se ingrase gica agrigoroaie?de unde are clanu MANIGA bani sa investeasca in fostul patinoar?Acolo e mafia orasului.Au citeste integral
Albu, 22 iulie 2010
ar trebui aruncaţi politicienii României de la etaj
''unu care gandeste'', 21 iulie 2010
PS. Am uitat sa mai spun ceva ! DUMNEZEU S-O IERTE !!!
''unu care gandeste'', 21 iulie 2010
Nu este de mirare ca nesimtitii astia de la guvernare adica ,nihilii, banditii fara scrupule si mincinosii ne fac sa ''deraiem'' si sa facem lucruri pe care in mod normal le-am judeca !Sinuciderile pe citeste integral
Primar_la_Hetea, 21 iulie 2010
Dumnezeu sa o odihneasca . Udmr-ul are alte prioritati, in loc sa dezvolte economic regiunea, oamenii au ajuns sa sinucida. Autonomia nu tine de foame !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.