ACTUALITATE 27 februarie 2014

Registrul Comerţului ameninţă cu dizolvarea firmele care nu şi-au actualizat datele

de Monica Vrânceanu | 121 vizualizări

Peste 130 de firme din judeţ ar putea fi chemate în judecată de către Oficiul Registrului Comerţului (ORC) de pe lângă Tribunalul Covasna, din cauză că nu şi-au actualizat datele cu privire la sediul social, figurând cu date expirate la Registrul Comerţului.

Potrivit reprezentanţilor Oficiului, în judeţ există 132 de firme care nu şi-au actualizat datele respective, dar care se află în funcţiune. Cei de la ORC atrag atenţia că listele cu societăţile în cauză să află publicate pe site-ul instituţiei – www.onrc.ro, iar după expirarea termenului de 15 de zile de la data afişării, se vor introduce acţiuni în instanţă pentru dizolvarea acelor firme care nu vor intra în legalitate.

Reprezentanţii ORC mai spun că toate informaţiile necesare, inclusiv formularele ce trebuie depuse, se găsesc pe acelaşi site al instituţiei. În plus, cine doreşte îndrumare pentru completarea corectă a documentaţiei se poate adresa Compartimentului de asistenţă din cadrul Oficiului, iar asistenţa va fi acordată contracost.

Cererea de înregistrare menţiuni, alături de înscrisurile aferente, se poate depune şi la sediul ORC de pe lângă Tribunalul Covasna, prin poştă cu scrisoare de valoare declarată şi confirmare de primire, putându-se completa şi expedia online prin intermediul portalului de servicii portal.onrc.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.