ACTUALITATE 27 noiembrie 2013

Recital de muzică la Arcuş, de Ziua Naţională

de Monica Vrânceanu | 742 vizualizări

Duminică, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, la Centrul de Cultură Arcuş va avea loc un recital de muzică, dedicat sărbătorii. Recitalul va debuta la ora 17, în Sala de concerte a Castelului Szenkereszty de la Arcuş.

Recitalul va fi susţinut de soprana Maria Petu-Catrina, mezzosoprana Cristina Coatu şi pianista Ana-Maria Negrea, în vreme ce prezentarea spectacolului va fi realizată de criticul muzical Ecaterina Stan. În programul recitalului se vor afla lucrări aparţinând lui Tiberiu Brediceanu, MariaPetcu-Catrina, Cristina Coatu, Ciprian Porumbescu , Alfred Alessandrescu, Leo Delibes, George Enescu Antonin Dvorak, Manuel de Falla, Iacob Mureşianu, Camille Saint-Saens, Jacques Offenbach.

Soprana Maria Catrina-Petcu, mezzosoprana Cristina Coatu și pianista Ana-Maria Negrea sunt muziciene binecunoscute mai ales publicului din Brașov, desfășurându-și activitatea pe scena Teatrului Liric. În programul prezentat cu ocazia Zilei Naționale a României se regăsesc lieduri și arii reprezentative din repertoriul lor.

Centrul de Cultură Arcuş pune la dispoziţia publicului un autobuz cu plecare de la ora 16.30 din faţa Teatrului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.