ACTUALITATE 13 octombrie 2010

Reabilitarea Pieţei Mihai Viteazul - principala prioritate a PDL Covasna

de Monica Vrânceanu | 67 vizualizări
Noua conducere a filialei judeţene vrea ca Piaţa să fie finalizată până la sfârşitul anului viitor Noua conducere a PDL Covasna și-a stabilit principalele obiective ale următoarei perioade, între acestea numărându-se finalizarea reabilitării Pieţei Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, atragerea de fonduri pentru proiectele din judeţ, cimentarea colaborării cu administraţia locală şi câştigarea a cel puţin două noi primării la viitoarele alegeri locale din 2012. Noul președinte al PDL Covasna, Dan Manolăchescu, a

Noua conducere a filialei judeţene vrea ca Piaţa să fie finalizată până la sfârşitul anului viitor

Noua conducere a PDL Covasna și-a stabilit principalele obiective ale următoarei perioade, între acestea numărându-se  finalizarea reabilitării Pieţei Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, atragerea de fonduri pentru proiectele din judeţ, cimentarea colaborării cu administraţia locală şi câştigarea a cel puţin două noi primării la viitoarele alegeri locale din 2012.

Noul președinte al PDL Covasna, Dan Manolăchescu, a declarat că lista de priorități a organizației județene este condusă de repararea în totalitate a Pieței Mihai Viteazul, proiect pe care toți politicienii români din județ și l-au asumat în ultimii 20 de ani dar pe care niciunul nu l-a dus la bun sfârșit.

„Vrem ca până la sfârşitul anului viitor Piaţa Mihai Viteazul să fie finalizată. Vreau să demonstrez că lipsa vreunui rezultat în reabilitarea acestei pieţe a fost tocmai din cauza neputinţei colaborării şi comunicării între politiceni şi administraţia locală. Nu putem bloca la nesfârşit dezvoltarea oraşului şi a judeţului numai ca să ne putem mândri cu faptul că suntem mari anti-UDMR-işti şi antimaghiari. De când PDL şi UDMR sunt la guvernare, în Covasna au intrat mai mulţi bani decât totalul tuturor celorlalţi ani scurşi de la Revoluţie, iar proiectele nu se opresc aici”, a declarat Manolăchescu, arătând că în discuțiile pe care le-a avut cu liderii PDL de la Centru, îndeplinirea sarcinilor de partid a fost condiționată de sprijinirea reparării Pieţei.

În aceeași idee, Dan Manolăchescu a subliniat că PDL Covasna și-a propus o colaborare strânsă cu autoritățile locale, aceasta fiind cea mai bună cale spre realizarea diverselor proiecte de dezvoltare. Manolăchescu a arătat că va identifica și va face lobby pentru finanţarea proiectelor referitoare la dezvoltarea infrastructurii şi îmbunătăţirea nivelului de trai, mai ales în zona Buzaielor.

„Şi în zona românească suntem pândiţi de aceeaşi problemă pe care am avut-o în Sfântu-Gheorghe. Din cauza contrelor între partidele românesti vom ajunge să blocăm prosteşte proiecte ce-ar putea aduce bani şi bunăstare în zonă. Sper ca deschiderea în ceea ce priveşte realizarea acestor proiecte să se manifeste şi din partea administraţiei locale româneşti din aceste zone”, a mai declarat Manolăchescu.

În ceea ce privește alegerile locale de peste doi ani, PDL vrea să mai obțină încă cel puțin două primării din cele șase deținute la acest moment de PSD, fiind cunoscut faptul că democrat liberalii covăsneni au o singură primărie în judeţ, cea de la Valea Crișului.

Noul BPJ al PDL Covasna a fost ales la finele săptămânii trecute la Sfântu Gheorghe, evenimentul avându-i ca invitați pe ministrul Turismului și Dezvoltării, Elena Udrea, secretarul general al PDL Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi vicepreşedintele PDL, primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 24

Adaugă comentariu
Panoramix, 22 octombrie 2010
Orice schimbare de capi de partide sau de guvernari pentru mine ca cetatean roman nu a adus nici o schimbare in bine a vietii mele amarate !Daca din 1990 si pana acum ar fi fost facute reformele care citeste integral
zita, 20 octombrie 2010
@ Mariuseeee!Am fost acolo la Valea Crisului si nimeni nu lucreaza la nicio canalizare, la nimic, drumul e la fel de praf.
OTITI, 15 octombrie 2010
dai-nainte cu tupeu!!!!!!!!!!1
zita, 15 octombrie 2010
@Marius: N-ar fi bine sa mergi tu acolo sa vezi cum se lucreaza?Ca eu nu am vazut nimic.Astept vesti de la tine!Ca sfat, mergi cu caruta sau cu calul.La asta se preteaza drumul.
Marian, 14 octombrie 2010
Pentru lili:poate il rogi pe hotul si lingaul de maniga sa va faca teren de fotbal sau patinoar in valea crisului,in curand si hotul de primar de acolo o sa ajunga pe la tribunal pentru ilegalitatile citeste integral
marius, 14 octombrie 2010
Zita, Valea Crisului nu are drum pentru ca in localitate se lucreaza la canalizare si la apa...
marius, 14 octombrie 2010
Victore, crezi ca numai cei 4 pe care i-ai zis tu sunt in BPJ?
Costi Holospin, 14 octombrie 2010
Multa rautate ! „Nu mi se pare OK ca un cititor de un anume comentariu, oricare ar fi el, să dea note, criticilor care au scris de bine sau de rău. Dacă ai publicat un comentariu trebuie să citeste integral
lili, 14 octombrie 2010
@zita: vreun patinoar ceva nu are nevoie?! vreun teren de fotbal, vreo cantina sociala pentru amaratii comunei??!! ceva pentru drenat banii catre clientela PDLista portocalie.... specializata in citeste integral
Victor, 14 octombrie 2010
ALIN Unde vezi tu echipa noua ? Strachinaru, Baciu, Lungu, Onea, acestia sunt noi ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.