ACTUALITATE 28 ianuarie 2023

Raul Urdă: „Cu calm cu răbdare și cu puțin spirit civic reușim împreună să scoatem Întorsura din zăpadă”

de David Leonard Bularca | 1517 vizualizări

Edilul face apel și la spiritul civic al întorsurenilor

Autoritățile din Întorsura Buzăului nu au fost luate prin surpindere de venirea iernii și depun toate eforturile pentru a deszăpezi toate străzile, susține primarul, Raul Urdă, printr-o postare de pe un grup de Facebook local. Mesajul vine ca o reacție după ce unii cetățeni s-au plâns, tot în mediul online, că zăpada nu a fost dată la o parte fie de pe străzi, fie de pe trotuare. Edilul a spus că face apel și la simțul civic și responsabilitate din partea cetățenilor.

„Dragă „iubitor de like-uri”, acum două zile te deranja furtuna de nisip ridicată de vitezomani, acum zăpadă de pe trotuar, aceasta fiind obligația fiecărui cetățean, legală și, nu mai vorbim, morală! Înainte de a posta orice doar de dragul de a strânge doua comentarii sau like-uri mai gândește că poate dezinformezi și denigrezi munca unor oameni care și ieri și azi de la ora 6, 6,30 și până la ora 20 sunt pe străzi.

Nu vă imaginați cum arată telefonul primarului când ninge.

Și să vedeți mare minune, a nins în același timp pe toate străzile!

Și la noi a nins, și la noi a nins, noroc cu mulțimea de postări de pe Facebook, că nu știam unde să mai intervenim.

Avem în total 80 km de deszăpezit și nu am fost luați prin surprindere niciodată”, a scris Raul Urdă pe grupul de Facebook „Întorsura, te iubesc!”.

El spune că serviciul de deszăpezire este realizat în orașul covăsnean cu trei șoferi care au, în teorie, un program zilnic de la 8:00 la 16:00.

Raul Urdă a făcut apel și la spiritul civic al oamenilor pentru a scoate „Întorsura din zăpadă”.

„Facem acest serviciu cu 3 șoferi care au un program de 8 ore zilnic 8 - 16, care nu pot primi nici o plată suplimentară și care vin la munca și sâmbătă și duminica și noaptea.

Eu consider că ar trebui felicitați!

Nu mai vorbim de prețul serviciului care se făcea în alte vremuri de către anumite firme cu prețuri de zeci de ori mai mari!

Cu calm cu răbdare și cu puțin spirit civic reușim împreună să scoatem Întorsura din zăpadă”, a mai scris primarul.

În comentariile postării multe persoane laudă autoritățile pentru munca pe care o depun și îi critică pe cei care nu binevoiesc să dea zăpada din fața propriilor case sau din fața blocurilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.