ACTUALITATE 21 ianuarie 2013

Raliul Zăpezii de la Covasna – succes total

de Székely Emőke | 266 vizualizări

Aproape 60 de piloţi din 3 ţări au luat startul la ediţia din acest an a concursului.

Raliul Zăpezii de la Covasna – succes total

Cea de-a șaptea ediție a Raliului Zăpezii Kremsmueller, care a avut loc duminică între Covasna şi Comandău, părea a fi compromis din cauza topirii zăpezii, organizatorii fiind chiar nevoiți să scurteze traseul concurenților, însă în cele din urmă evenimentul s-a dovedit a fi un succes total.

„Concursul a pornit cu peripeții, ceea ce este oarecum normal pentru o astfel de competiție unde condițiile meteo pot fi prieten și dușman. Am scos din traseu o porțiune din cauza faptului că s-a topit zăpada, dar concursul a fost unul reușit” – ne-a declarat președintele Autocrono, Simon Árpád.

Raliul Zăpezii a fost anul acesta un concurs internațional, la care au participat piloți din Ungaria și Italia. Potrivit spuselor organizatorilor, aceștia au fost mulțumiți de condițiile din Covasna și au spus că la anul vor reveni și vor aduce și alți participanți la raliu.

„Am avut în total 59 de piloți, care au luat startul la concurs. Dar ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost numărul mare de spectatori. Au fost în jur de 1.500 de iubitori ai acestui sport, care au venit din toate colțurile țării. Am auzit cum oamenii spuneau că sunt de trei ori mai mulți concurenți decât la Raliul Bacăului, de exemplu” – spune Simon.

La finalul competiției clasamentul a arătat în felul următor: 1. Szabó Gergő/Borbély Károly – Ungaria (Mitsubishi Evo), 2. Manuel Mihalache/Eugen Rotaru – România (Mitsubishi Evo), 3. Daniel Fischer/Buna Zoltán – Ungaria (Subaru Impreza).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.