ACTUALITATE 17 iulie 2017

Raliul cu cea mai strânsă luptă din sezon pentru Szabó Csongor

de Iulia Drăghici - Taraș | 912 vizualizări

Pilotul covăsnean a încheiat pe locul 4 Raliul Harghitei

Raliul Harghitei, a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri „Dunlop” s-a încheiat cu un loc 4 pentru pilotul covăsnean Szabó Csongor și copilotul său, Rareș Fetean, fiind pentru aceștia și cea mai strânsă luptă din sezonul 2017.

Harghita Rally, desfășurat în perioada 14 – 16 iulie a.c. pe drumurile de asfalt din județul vecin, a aliniat la start peste 60 de echipaje în cele trei competiții, printre care și o listă lungă de concurenți în cadrul clasei 9.

Szabó Csongor și Rareș Fetean au pornit în raliul harghitean din poziția de pretendenți ai titlului național în cadrul clasei 9, fiind pregătiți pentru o luptă intensă pe probele speciale, care să aducă maximul de puncte la finalul celor peste 120 de kilometri cronometrați.

După cele 11 probe speciale desfășurate și o ușoară ieșire în decor, echipajul covăsneanului a încheiat Harghita Rally pe locul 4 în cadrul clasei 9, la 0,4 secunde de podium, după un raliu cu cea mai strânsă luptă din acest sezon.

„A fost o luptă frumoasă, între multe echipaje, de la început până la final. Mă bucur că am reușit la final să arătăm un ritm ridicat, dar mi-aș fi dorit să fim la fel de rapizi de la început”, a declarat Szabó la finalul Raliului.

„Mai sunt două etape de desfășurat și titlul se va juca până la ultima etapă, cu 4-5 echipaje cu șanse reale la prima poziție la finalul sezonului. O să fie un final de sezon incredibil, pe care abia aștept să îl trăiesc. Promitem să ne luptăm până pe ultimul kilometru și să ne îndeplinim obiectivul - titlul la clasa 9”, a spus și Fetean după Harghita Rally.

Iulia Drăghici

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.