ACTUALITATE 5 martie 2015

Proiect finanțat de Fondul Norvegian câștigat de Protecția Copilului

de Székely Emőke | 119 vizualizări

Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Covasna și instituțiile similare din județele Harghita și Mureș vor analiza care sunt acele 15 localități din cele trei județe, în care serviciile sociale sunt deficitare pentru ca apoi să corecteze această problemă. Este vorba de un proiect numit „Copii și tineri în situații de risc și inițiative locale și regionale pentru reducerea inegalităților naționale și promovarea incluziunii sociale” (CORAI), finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, apelul „Coerent”, cu proiectul „United Networks – Inițiativă integrată pentru incluziunea socială a comunităților marginalizate”.

„Este vorba de un proiect finanțat din Fondul Norvegian, la care aportul Consiliului Județean este practic zero. CJ ar fi trebuit să angajeze o persoană care să se ocupe de acest proiect, dar cum noi avem un asemenea om, nu este nevoie de o nouă angajare pentru că putem rezolva cu specialistul de la instituția noastră” – a declarat directoarea DGASPC Covasna, Vass Maria.

Aceasta a adăugat că după evaluare, în cadrul proiectului se va întocmi o strategie pentru rezolvarea problemelor constatate. Consiliul Județean Covasna a votat proiectul de hotărâre necesar în unanimitate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.