ACTUALITATE 1 martie 2016

Primăvară cu arte marțiale și automobilism pentru clubul Show Time

de Sever Ioan Miu | 332 vizualizări

Clubul Sportiv Show Time, care s-a întors cu șase medalii de la o competiție de arte marțiale din București, va face o pauză de concursuri în luna martie. Totuși, clubul va relua competițiile și stagiile în aprilie și mai, când are pe agendă evenimente de arte marțiale și, posibil, de automobilism.

Pentru că luna martie nu are evenimente sportive, clubul a organizat în această perioadă cursurile de autoapărare pentru doamne și domnișoare, la care înscrierile s-au terminat: "s-au înscris deja opt participante. Următoare sesiune de auto-apărare ar putea fi în iulie, în timpul vacanței școlare, fiind o perioadă mai liberă. O vom organiza în funcție de feedback-ul dat acum și de dorința de participare", ne-a declarat reprezentantul clubului, Cristian Schiopu.

„Cât despre competiții, am avut, la finele săptămânii trecute, Cupa Spartacus de la București. De acolo ne-am întors cu șase medalii la ju-jitsu: trei medalii pe fighting și trei la ne-waza. Tot la ju-jitsu vom avea, pe 29 aprilie, o cupă, și ne pregătim pentru Campionatele Naționale de copii și de seniori din luna mai. Sportivii noștri de la secția de karate shotokan  vor merge la un stagiu de pregătire în Ungaria, în a doua săptămână din aprilie. Totodată, la începutul lunii mai va fi Stagiul Prieteniei la București, unde vom participa și cu secția de shotokan, și cu cea de ju-jitsu“, a precizat Schiopu.

„Mai avem în plan afilierea noastră la Federația Română de Automobilism, cu cele două echipaje ale noastre. Documentația a ajuns la Federație, așteptăm avizul lor, pentru a ne afilia și a participa la campionatele de semiprofesioniști. Și mașinile trebuie verificate de către ei, e o procedură elaborată“, ne-a mai spus reprezentantul Show Time. El a adăugat că, odată afiliat, Clubul Show Time ar putea participa în luna mai la o competiție de automobilism. „Avem treabă“, a subliniat Schiopu.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.