ACTUALITATE 18 aprilie 2013

Primarul Antal Árpád cere ştergerea unei pagini de Facebook

de Monica Vrânceanu | 468 vizualizări

Primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a ținut să lanseze un apel către populația orașului și către toți cei care au legătură cu orașul pentru a demara o acțiune de blocare a unei pagini de pe site-ul de socializare Facebook.

Antal Árpád a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că el și reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Sfântu Gheorghe se delimitează de pagina de Facebook intitulată Sepsiszentgyorgy Varos (în traducere, Orașul Sfântu Gheorghe).

Antal a dat asigurări că această pagină nu este una oficială și mai mult, a solictat raportarea acesteia către Facebook pentru a fi ștearsă, ca urmare a postărilor cu mesaje extremiste de pe respectiva pagină. În acest sens, primarul a făcut apel către toți utilizatorii de Facebook care au legătură cu orașul nostru să nu ia pagina și postările de acolo ca fiind reprezentative pentru conducerea orașului ba mai mult, să raporteze conținutul nepotrivit promovat pe aceasta.

Pagina incriminată de primar conține mesaje extremiste împotriva românilor și țiganilor, incitând la ură rasială și postând inclusiv mesaje împotriva NATO.

Pagina oficială de Facebook a Primăriei

Pagina oficială de Facebook în limba maghiară

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.