ACTUALITATE 1 februarie 2011

Primăriile din judeţ au întocmit proiecte de peste 153 de milioane de euro

de Monica Vrânceanu | 52 vizualizări

Prefectura Covasna a realizat o centralizare a proiectelor întocmite și depuse de către administrațiile locale spre finanțare în ultima perioadă. Centralizarea Prefecturii a relevat că în prezent, la nivelul județului nostru există 68 de proiecte inițiate de către administrațiile locale, iar valoarea totală a proiectelor depășește 153 milioane de euro.

Prefectul Gyorgy Ervin a declarat că 24 dintre aceste proiecte sunt deja contractate, în vreme ce 13 au ajuns în stadiul de finanțare, restul aflându-se în stadiul de soluționare. În ceea ce privește hărnicia autorităților locale, cele mai multe proiecte aparțin municipiului Sfântu Gheorghe, care conduce detașat în fața celorlalte localități, cu 20 de proiecte.

„Este îmbucurător că avem atâtea proiecte, dar s-ar putea să fie și mai multe. Răspunderea principală o au primarii, care ar trebui să se implice mult mai mult”, a declarat György Ervin.

Potrivit acestuia, majoritatea proiectelor depuse de către primării au fost direcționate către finanțări prin Programul Operațional Regional, Programul Operațional Sectorial- Mediu și Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vasy, 1 februarie 2011
Mai putin de jumatate din aceste proiecte se si realizeaza si si mai putine sunt pentru INTREAGA comunitate din judetul nostru.In aceste proiecte "spectaculoase" intra si renovarea statuii din centru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.