ACTUALITATE 22 iulie 2021

Primăria Sfântu Gheorghe: începe modernizarea străzii Ciucului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1143 vizualizări

Lucrările din acest an vor cuprinde reţeaua de gaze şi cea de apă pe porţiunea dintre intersecţia cu str. Gen. Grigore Bălan şi intersecţia cu str. Lunca Oltului

Lucrările de modernizare completă a străzii Ciucului din Sfântu Gheorghe au fost cuprinse în Planul de Mobilitate Urbană. Acest lucru înseamnă că în perioada următoare vor avea loc lucrări de modernizare la reţelele de gaze şi apă.

Societatea de distribuţie a gazelor naturale a început deja lucrările în zona intersecţiei străzii Ciucului cu strada Arcuşului, modernizarea urmând să aibă loc pe tot tronsonul dintre intersecţia cu str. Gen. Grigore Bălan şi intersecţia cu str. Arcuşului, plus străzi adiacente, cum ar fi strada Nouă sau strada Voican. Aici va fi schimbată ţeava principală de gaz, dar şi branşamentele.

În acest caz, lucrările nu vor afecta foarte mult traficul rutier sau pietonal, însă rugăm locuitorii să circule cu atenţie pe această stradă.

În ceea ce priveşte reţeaua de apă şi canalizare, Gospodărie Comunală va demara lucrările la începutul lunii septembrie, urmând să modernizeze întreaga reţea de pe această porţiune. În acest caz, lucrările vor dura aproximativ 6 luni de muncă efectivă, în condiţiile în care pe perioada iernii, când vremea nu va permite, lucrările vor fi sistate. Traficul va fi afectat pe câte o bandă de circulaţie.

Primăria Sfântu Gheorghe are în plan ca în în cursul anului viitor să poată fi demarate şi lucrările la iluminatul public, fundaţia drumului, trotuare, piste de biciclete pentru modernizarea completă a străzii.

Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.