ACTUALITATE 13 decembrie 2018

Primăria Sfântu Gheorghe condamnă acţiunile în afara legii

de Covasna Media | 898 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe respinge cu fermitate orice acţiuni care duc la distrugere sau dezordine publică pe teritoriul oraşului.

(...) În cadrul evenimentelor şi programelor de Sărbători organizate de Primărie în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe a fost amplasată la începutul lunii decembrie şi o bicicletă tandem alături de un geodom şi de mai multe scaune hexagonale.

Cu dezamăgire am sesizat în dimineaţa zilei de 10 decembrie că una dintre roţile bicicletei a fost distrusă de persoane necunoscute.

Primăria a sesizat şi Poliţia Locală pentru a investiga imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, însă a apelat şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean pentru a duce la prinderea celor responsabili de acest act.

Ca urmare a acestui act de distrugere, Poliţia Locală a modificat orientarea camerelor de supraveghere pentru a avea o imagine mai detaliată şi mai strictă a bunurilor amplasate în această perioadă în Piaţa Centrală.

Dorim să atragem din nou atenţia că Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe condamnă şi nu va permite ca astfel de acţiuni să aibă loc, sesizând de fiecare dată autorităţile competente pentru a lua măsurile care se impun conform legislaţiei în vigoare.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.