ACTUALITATE 6 ianuarie 2013

Preţuri noi la schi și înot

de Székely Emőke | 546 vizualizări

Anul nou aduce scumpirea biletului de intrare la Piscină

Preţuri noi la schi și înotConsiliul Local Sfântu Gheorghe a adoptat o hotărâre potrivit căreia începând cu data de 2 ianuarie au fost schimbate taxele de intrare pe pârtiile din Șugaș Băi, precum și de la Piscina din Sfântu Gheorghe.

În opinia viceprimarului Tischler Ferenc, noile tarife sunt menite să încurajeze practicarea sportului, întrucât în cazul în care cineva cumpără un abonament pentru 30 de urcări pe pârtie, valoarea unei urcări rămâne neschimbată, 1,66 lei. Vor plăti mai mult cei care doresc să urce de mai puține ori, valoarea maximă a scumpirii fiind de 50 de bani. Viceprimarul a mai spus că au în vedere perceperea de taxe diferențiate în cazul celor două pârtii. De asemenea, la Șugaș Băi au fost montate porți cu intrare electronică, iar schiorii vor putea verifica la fiecare urcare câți bani mai au din abonamentul cumpărat.

Intrarea la Piscină este de anul acesta mai scumpă, biletul costă 7 lei pentru copii și sportivi, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și 15 lei pentru adulți. Abonamentul valabil pentru patru intrări costă 50 de lei, iar pentru 8 intrări taxa este de 80 de lei. De asemenea, nu se mai percepe taxă diferențiată în funcție de oră (până acum dimineața era mai ieftin).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.