ACTUALITATE 17 noiembrie 2010

Pregătiri de sărbători la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 42 vizualizări
Ieri a început montarea ornamentelor stradale pentru perioada sărbătorilor Sfântu Gheorghe se pregătește pentru sărbătorile de iarnă, iar autoritățile locale au făcut deja primii pași în acest sens, în oraș fiind montate instalațiile cu luminițe specifice lunii decembrie. Primarul Antal Arpad a declarat că instalațiile au fost amplasate deoarece acesta este un procedeu care cere timp, urmând ca luminițele să fie aprinse întâi în centrul orașului pe 28 noiembrie și apoi, treptat, în zilele

Ieri a început montarea ornamentelor stradale pentru perioada sărbătorilor

Sfântu Gheorghe se pregătește pentru sărbătorile de iarnă, iar autoritățile locale au făcut deja primii pași în acest sens, în oraș fiind montate instalațiile cu luminițe specifice lunii decembrie.

Primarul Antal Arpad a declarat că instalațiile au fost amplasate deoarece acesta este un procedeu care cere timp, urmând ca luminițele să fie aprinse întâi în centrul orașului pe 28 noiembrie și apoi, treptat, în zilele începutului de decembrie, în restul orașului.

21 de căsuţe pentru Târgul de Crăciun

Potrivit primarului, municipalitatea nu a cheltuit nimic în acest an pe instalații, folosindu-le pe cele achiziționate în anii trecuți dar pregătindu-le totuși o surpriză locuitorilor pentru data de 28 noiembrie, atunci când se vor porni luminițele din zona centrală. În același timp, Primăria Sfântu Gheorghe va organiza și în acest an Târgul de Crăciun din fața Parcului Central, punând la dispoziţia comercianţilor în mod gratuit 21 de căsuţe din lemn de câte 4mp fiecare şi asigurând curentul electric pentru acestea.

La Târgul de Crăciun se vor putea înscrie comercianţi, fundaţii şi asociaţii, fiind permisă comercializarea articolelor de artă decorativă şi arte plastice, costume populare şi tradiţionale, jucării din lemn şi articole manufacturiate, articole din piele şi împletituri, papetărie şi cărţi, articole de ornament şi cadouri, aranjamente florale, alimente grill, ceai, vin fiert şi dulciuri de Crăciun.

Cei interesați de participarea la Târgul de Crăciun se pot înscrie la Biroului de Imagine al Primăriei – zilnic între orele 9-15, dar și online, accesând site-ul www.sfantugheorgheinfo.ro. Înscrierile se fac până pe 3 decembrie, iar pe 6 decembrie se va publica lista participanţilor la Târg, acesta urmând să se deschidă după 15 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.