ACTUALITATE 27 octombrie 2022

Prefectul revine în audiență în orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 592 vizualizări

Prefectul județului Covasna anunță că își continuă programul de audiențe în teritoriu, cu o ședință care va avea loc în orașul Covasna. De această dată, însă, nu va avea loc în prima joi din lună, așa cum era obiceiul, ci în a doua, mai exact în 10 noiembrie. 

Pe 3 noiembrie ar fi trebuit să fiu în audiență în orașul Covasna, dar din păcate sunt plecat atunci din județ și din această cauză amânăm o săptămână. Deci în 10 noiembrie o să fiu prezent la sediul primăriei din Covasna”, a declarat marți, într-o conferință de presă, prefectul Ráduly István. 

Așadar, cei interesați sunt așteptați pe data de 10 noiembrie, la ora 12.00, la sediul primăriei din Covasna. Înscrierile pentru audiență se fac la numărul de telefon 0267 315 444.

Cea mai recentă astfel de audiență în teritoriu a fost pe 6 octombrie la Întorsura Buzăului. Scopul acestor întâlniri organizate prin rotație în fiecare oraș din județ este de a facilita comunicarea cu cetățenii și de a fi mai aproape de problemele acestora, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, spunea prefectul anul trecut, când s-a inițiat demersul.

Cea mai mare problemă a cetățenilor se leagă de fondul funciar, Legea 80 din 1991. (...) Oamenii au înțeles că în astfel de cazuri, oriunde merg, nu la dialog verbal trebuie să meargă, ci să pregătească un înscris și să solicite număr de înregistrare. Au început să vină oameni, cam 10%, cu cererile înregistrate acum două luni, trei luni la care nu au primit răspuns”, a mai declarat marți Ráduly István. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.