ACTUALITATE 19 iulie 2010

Prăpăd la Belin

de Ana Sidon | 59 vizualizări
O femeie luată de viitură a ajuns la spital în şoc hipotermic O ploaie torenţială a făcut prăpăd ieri după-amiază în comuna Belin după ce pârâurile Belinul Mare şi Belinul Mic au ieşit din matcă şi au spălat tot ce le-a ieşit în cale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, la un prim bilanţ viitura a afectat 250 gospodării, podul din centrul comunei a fost rupt iar pompierii au apelat la barcă pentru a se deplasa în

O femeie luată de viitură a ajuns la spital în şoc hipotermic

O ploaie torenţială a făcut prăpăd ieri după-amiază în comuna Belin după ce pârâurile Belinul Mare şi Belinul Mic au ieşit din matcă şi au spălat tot ce le-a ieşit în cale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, la un prim bilanţ viitura a afectat 250 gospodării, podul din centrul comunei a fost rupt iar pompierii au apelat la barcă pentru a se deplasa în timp ce o femeie în vârstă de 51 de ani a fost luată de viitură şi a fost dusă la spital în stare critică după ce a suferit un şoc hipotermic.

Primarul comunei, Siko Imre, a spus şi acesta că apa a fost mult mai mare şi mai agresivă decât la inundaţiile de acum două săptămăni când viitura a afectat câteva zeci de gospodării. Potrivit edilului, apa a fost atât de puternică încât a scos excavatorul din curtea primăriei şi a rupt poarta cu el.

Femeia a decedat în această noapte.

Sursa foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.