ACTUALITATE 13 februarie 2018

Polițiștii din Sfântu Gheorghe caută un bărbat care și-a însușit un portofel pierdut

de Iulia Drăghici - Taraș | 1943 vizualizări

Păgubitul a anunțat fapta din octombrie 2017

Polițiștii din Sfântu Gheorghe solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane care și-a însușit un portofel pierdut în apropierea unui supermarket din oraș. Păgubitul a reclamat fapta din octombrie 2017. De atunci, oamenii legii au descoperit că cel care a luat portofelul este un bărbat cu vârsta aproximativă de 35 de ani, însă nu a fost găsit să poată fi tras la răspundere pentru că nu a returnat bunul găsit. 

„În luna octombrie 2017, un bărbat a depus o sesizare la Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe prin care relata faptul că persoane necunoscute și-au însușit portofelul pe care acesta l-ar fi pierdut în proximitatea unui supermarket din oraș.

În urma investigațiilor efectuate până la acest moment s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta aproximativă de 35 de ani, a observat momentul când persoana vătămată a scăpat portofelul în parcarea magazinului, apoi și l-a însușit pe nedrept.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea persoanei în cauză și tragerea acesteia la răspundere sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Persoanele care pot oferi date sau informații despre persoana din imagine, care este bănuită de săvârșirea acestei fapte, sunt rugate să anunțe autoritățile la numărul 0267.307.400 interior 20257, sau să apeleze numărul gratuit 112”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.