ACTUALITATE 10 martie 2014

Polițiștii covăsneni sunt pe urmele hoților de fier vechi

de Székely Emőke | 70 vizualizări

fier-vechi

Cinci bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce au furat peste o tonă de fier vechi de la o fostă fermă din Câmpul Frumos. Aceștia au vârste cuprinse între 25 și 34 de ani și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Prinderea celor 5 a avut loc joi, când poliţiştii din Sfântu Gheorghe au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de materiale feroase şi neferoase. „În cadrul acesteia au fost verificate patru centre de colectare a materialelor feroase de pe raza municipiului, 19 autovehicule, şapte atelaje hipo şi au fost constatate un număr de cinci infracţiuni” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Tot joi au fost prinși alți doi hoți de fier vechi care au sustras „marfa” de la fosta carieră de la Vârghiș. „În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei doi au sustras fierul transportat din fosta Carieră de piatră aparţinând Composesoratului Vârghiş, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat părţii vătămate” – spune Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.