ACTUALITATE 1 decembrie 2017

Polițiști avansați în grad de Ziua Națională

de Covasna Media | 1108 vizualizări

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, 10 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cadrul unei şedinţe festive ce s-a desfășurat la data de 29 noiembrie a.c., prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, 10 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2017, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne au fost înaintaţi în gradul profesional următor, cinci ofițeri de poliție. De asemenea, prin Dispoziţia şefului inspectoratului, pentru rezultatele profesionale deosebite, au fost înaintaţi în gradul profesional următor și cinci agenți de poliție din cadrul inspectoratului.

Cu acest prilej, Inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a transmis un mesaj de felicitare, tuturor polițiștilor:

”În numele conducerii Poliției Române, al meu personal, vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii.

Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii.

Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității.

Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de Sărbătorile de Iarnă.

Cu aceast prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.

Totodată, doresc să transmit familiilor dumneavoastră urări de sănătate şi mulţumirile mele personale, pentru ajutorul, sprijinul şi înţelegerea de care dau dovadă permanent.

La Multi Ani România! La mulți ani tuturor polițiștilor români!”

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna le-a adresat, de asemenea, felicitări celor 10 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.