ACTUALITATE 13 august 2010

Poliţia municipală se mută la Jandarmerie

de Ana Sidon | 108 vizualizări

Poliţia municipiului Sfântu-Gheorghe se va muta de luni într­un nou sediu, care a fost amenajat în incinta Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Andrea Buzsi, începând cu data de 16 august, în noul sediu se vor muta toate structurile Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe şi serviciile care îşi aveau birourile în vechiul sediu, respectiv Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciul Ordine Publică. Toate numerele de telefon se vor păstra. Mutarea este necesară ca urmare a faptului că imobilul în care funcţiona până acum Poliţia a fost retrocedat foștilor proprietari.

Construcţiile la noul sediu al IJP sunt finalizate în prezent în proporţie de 25%. Aici se vor construi clădirile pentru birouri, popotă, garaje, arest, şi imobilul va găzdui sub acelaşi acoperiş sediile IJP, Poliţia Municipală şi cea Rutieră, aflată acum în 3 clădiri diferite.

Valoarea totală a investiţiei la noul sediu este de aproape 50 de milioane de lei, din care s-au alocat până acum aproape 3,5 milioane şi există promisiuni privind alocarea de noi sume.

Pentru a se încadra în termenul de finalizare a lucrărilor, se estimează că pentru anul 2010 ar fi nevoie de 15.184.740 de lei, iar pentru anii 2011 şi 2012 încă 30 de milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Alex, 14 august 2010
Era mai bine daca se muta la Ploiest!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.