ACTUALITATE 16 martie 2010

Poliţia Comunitară se mută într-o fostă centrală termică

de Covasna Media | 309 vizualizări
16mar2010-politiaPoliţia Comunitară din Sfântu Gheorghe plănuieşte să se mute, din luna aprilie, în noul sediu de pe strada Crângului. În 2010, bugetul Poliţiei Comunitare din Sfântu Gheorghe a fost stabilit la 1,6 milioane de lei pentru cheltuieli – inclusiv salarii, plus 241.500 lei, bani care vor fi direcţionaţi către finalizarea noului sediu al Poliţiei Comunitare. Şeful Poliţiei Comunitare Sfântu Gheorghe, Hadnagy Istvan, a declarat

16mar2010-politiaPoliţia Comunitară din Sfântu Gheorghe plănuieşte să se mute, din luna aprilie, în noul sediu de pe strada Crângului. În 2010, bugetul Poliţiei Comunitare din Sfântu Gheorghe a fost stabilit la 1,6 milioane de lei pentru cheltuieli – inclusiv salarii, plus 241.500 lei, bani care vor fi direcţionaţi către finalizarea noului sediu al Poliţiei Comunitare.

Şeful Poliţiei Comunitare Sfântu Gheorghe, Hadnagy Istvan, a declarat că până în prezent s-au investit 400.000 de lei în amenajarea unui nou sediu, care va funcţiona într-o fostă clădire de centrală termică.

„Sperăm că lucrările vor fi terminate în luna care vine. Chiar dacă nu va fi finalizată însă toată amenajarea, tot ne vom muta, urmând ca apoi să mai aranjăm pe parcurs, căci nu mai avem răbdare”, a explicat Hadnagy.

Poliţiştii comunitari au cerut un alt sediu ca urmare a faptului că actualul spaţiu în care funcţionează nu le satisface necesităţile, fiind vorba despre o casă veche ce nu poate fi compartimentată pe măsura necesităţilor.

Monica Vajna

Sursa foto: adevarul.ro

Teme articol: sediu Politia Comunitara
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MIHAI, 16 martie 2010
Sper ca domnul comunitar din imagine sa aiba si fotografii cu marginile de drumuri unde am fost nevoiti sa parcam pe bani grei,si asta nu e vina primariei ci a TEGA.Si sper ca nu vor sa recuperez cei citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.