ACTUALITATE 20 mai 2013

PNL Sfântu Gheorghe lansează o Dezbatere publică pe tema modificării Constituției

de Monica Vrânceanu | 664 vizualizări

Dezbatere Constitutie net

PNL Sfântu Gheorghe organizează în această seară dezbaterea publică „Noi, poporul”, care se va axa pe discuții referitoare la schimbarea Constituției.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, și consilierul județean PNL, prof. Univ. Cziprián Kovács Loránt, au lansat ideea unei dezbateri pe tema modificării Constituției, dorind să ofere astfel ocazia celor care au păreri vizavi de acest subiect să le spună cu voce tare.

„În cadrul PNL Sfântu Gheorghe am trasat deja câteva idei de propuneri de schimbare a Constituției, însă am dori să aflăm și altele, considerând că e important ca toți cei care au ceva de spus în mod concret să o poată face. În urma acestei dezbateri vom stabili clar noi idei/propuneri pe care apoi le vom transmite, prin intermediul PNL, la București (...). Mă aștept ca la dezbatere să participe cei care au propuneri de discutat, mai ales că șansa de a participa la schimbarea Constituției este una istorică”, a declarat Mădălin Guruianu.

Potrivit acestuia, între propunerile trasate deja în interiorul PNL Sfântu Gheorghe – și care vor fi dezvăluite și dezbătute mâine, nu se află însă o idee mai veche, cea de schimbare a Zilei Naționale din 1 Decembrie în 10 Mai.

„Putem discuta și pe această chestiune, dar nu, nu este o prioritate în lista punctelor noastre”, a spus Guruianu, menționând că ar fi interesant și de așteptat ca la dezbatere să participe inclusiv reprezentanți ai comunității maghiare, care probabil că ar putea expune aspecte interesante.

Dezbaterea „Noi, poporul” va avea loc la Restaurantul Bastion și va începe de la ora 18.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.