ACTUALITATE 21 iulie 2010

Pieton lovit mortal la Sântionlunca

de Ana Sidon | 132 vizualizări
Bărbatul traversa prin loc nepermis Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Sântionlunca a fost accidentat mortal ieri după-masa, într-un accident rutier produs pe raza localității. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP), Andrea Buzsi, dispeceratul a fost anunțat de accident la ora 15.34, cu privire la faptul că pe DN11, la Sântionlunca, a avut loc un accident rutier. Echipa care s-a deplasat

Bărbatul traversa prin loc nepermis

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Sântionlunca a fost accidentat mortal ieri după-masa, într-un accident rutier produs pe raza localității.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP), Andrea Buzsi, dispeceratul a fost anunțat de accident la ora 15.34, cu privire la faptul că pe DN11, la Sântionlunca, a avut loc un accident rutier.

Echipa care s-a deplasat la fața locului a stabilit în urma primelor verificări că victima, în vârstă de 62 de ani și localnic, s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis, fără să se asigure cum ar trebui. El a fost accidentat de un șofer în vârstă de 39 de ani, din Sibiu, șofer cu permis pentru categoriile B, BE și CE din anul 1992. În urma testării, el nu consumase alcool.

Accidentul a avut ca rezultat decesul pietonului, iar acum polițiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condițiilor în care s­a produs evenimentul.

Foto: Tinca Teddy

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.