ACTUALITATE 21 mai 2021

Peste 530 de persoane vaccinate anti-COVID-19 în cabinetele medicilor de familie din judeţ

de Agerpres | 1115 vizualizări

Peste 530 de persoane din judeţul Covasna au fost vaccinate anti-COVID-19 în cabinetele medicilor de familie, iar autorităţile sanitare au mai comandat încă 250 de doze pentru acoperirea solicitărilor, a declarat joi, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică.

Directorul instituţiei, Agoston Laszlo, a precizat că 30 de medici de familie, atât din mediul urban, cât şi rural, s-au înscris în campania de vaccinare, lista acestora putând fi consultată pe site-ul DSP Covasna.

„30 de medici s-au înscris în program şi au vaccinat deja 536 de persoane. Am mai comandat 250 de doze pentru perioada următoare, conform solicitărilor“, a declarat, pentru AGERPRES, Agoston Laszlo.

Potrivit datelor postate joi pe pagina de internet a Prefecturii Covasna, numărul de persoane vaccinate în centrele din judeţ este de 59.477.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 este de 0,76 la mia de locuitori la nivelul judeţului Covasna, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, în prezent înregistrându-se 173 de cazuri active, dintre care 6 raportate în ultimele 24 de ore.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.