ACTUALITATE 28 ianuarie 2014

Peste 20 de elevi covăsneni, prinşi cu substanțe psihoactive

de Monica Vrânceanu | 144 vizualizări

21 de persoane au fost trimise în judecată în 2013 pentru comiterea a 50 de infracţiuni prevăzute de Legea privind combaterea traficului ilicit de droguri şi Legea privind substanţele susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Un raport al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna arată că în 2013 au fost identificate și confiscate aproape jumătate de kilogram de cannabis, peste 400 de grame de hașiș, 28 de grame de cocaină și peste 40 de grame de amfetamină și alte substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În plus, în județ au fost identificate și două culturi de cannabis, care însumau peste 800 de plante.

Activitatea lucrătorilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna a identificat 51 de persoane consumatoare de cannabis şi rezină de cannabis, cinci consumatori de cocaină și patru consumatori de anfetamină. Alte 27 de persoane au fost identificate ca și consumatoare de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar 22 dintre ele aveau statutul de elevi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Kviatkovski, 29 ianuarie 2014
Aaaa !Astia erau acei elevi saraci care nu mai puteau urma cursurile pt ca n-au primit banii de naveta ?Curios.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.