ACTUALITATE 24 noiembrie 2022

(Update) Persoane căutate de polițiștii covăsneni, după ce au luat dintr-un bancomat o sumă care nu le aparținea

de Covasna Media | 10368 vizualizări

UPDATE: Referitor la informarea de presă anterioară privind cele două persoane căutate de polițiști în vederea stabilirii răspunderii judiciare în cadrul cercetărilor derulate într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, IPJ Covasna informează că cele două persoane au fost identificate.

„Acestea s-au prezentat la sediul poliției, prejudiciul în cauză fiind recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate”, se arată într-o informare a poliției. 

Nota redacției: am decis să anonimizăm imaginea după ce s-a rezolvat cazul, pentru că nu mai prezintă interes public identitatea celor două persoane. 

Știrea inițială: Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un A.T.M. aparținând unei unități bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Șugaș din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani.

Ulterior finalizării tranzacției, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă.

La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani și-a însușit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoțită de un bărbat, ulterior aceștia părăsind zona.

Femeia în cauză avea părul tuns scurt și era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roșie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoțea purta pe cap o pălărie de culoare închisă, îmbrăcat cu o geacă de culoare  roșie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfășurare a urmăririi penale, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigații Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257.

Totodată, informațiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro .

Sursa: comunicat de presă/ COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA

Sursa foto: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.