ACTUALITATE 24 noiembrie 2022

Persoanele căutate pentru că au luat 1.900 de lei uitaţi într-un bancomat s-au prezentat la Poliţie

de Agerpres | 3893 vizualizări

Cele două persoane bănuite că şi-ar fi însuşit în mod ilegal circa 1.900 de lei uitaţi într-un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, în urmă cu aproape 10 zile, s-au prezentat joi la Poliţie pentru a returna banii, la scurt timp după ce autorităţile au solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea acestora.

Cele două persoane căutate de poliţişti în vederea stabilirii răspunderii judiciare, în cadrul cercetărilor derulate într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, au fost identificate. Acestea s-au prezentat la sediul poliţiei, prejudiciul în cauză fiind recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.

Din cercetări a reieşit că în data de 15 noiembrie, o femeie s-a deplasat la un ATM aflat în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, pentru a retrage o sumă de bani, dar aceasta a ridicat doar cardul, nu şi banii.

La scurt timp, o persoană necunoscută, o femeie de 50-60 de ani, care era însoţită de un bărbat, a luat banii din bancomat.

Pentru că nu a reuşit să identifice cele două persoane, Poliţia a solicitat, joi, sprijinul populaţiei, dând publicităţii o fotografie surprinsă de camerele de supraveghere. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.