ACTUALITATE 7 noiembrie 2017

Percheziții la firme de construcții din Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1764 vizualizări

Prejudiciul realizat de firmele din județele Brașov și Covasna bănuite de evaziune fiscală se ridică la 8 milioane de lei

Polițiștii din Brașov efectuează în această dimineață 13 percheziții, în județele Brașov și Covasna, la sedii de firmă și la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 8.000.000 de lei,  prin evaziune fiscală cu materiale de construcții.

„La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează 13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane și la sediile unor firme din județele Brașov și Covasna.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Cei în cauză sunt bănuiți că nu ar fi evidențiat în contabilitate veniturile obținute din tranzacții cu materiale de construcții, în scopul diminuării bazei impozabile.

De asemenea, societatea comercială nu ar fi funcționat la sediul social declarat.

Prejudiciul cauzat este estimat la 8.000.000 de lei.

Vor fi puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri”, arată un comunicat de presă al Poliției Române.

Foto: Arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.