ACTUALITATE 25 iulie 2013

PDL Covasna lucrează la organizare

de Monica Vrânceanu | 128 vizualizări

PDL Covasna se află într-o continuă dezvoltare, iar în prezent se lucrează la consolidarea organizațiilor, înființarea altora și atragerea de noi membri; cei implicați în treburile partidului lucrează intens la înființarea organizațiilor pe secții de votare, în urma indicațiilor venite în acest sens de la președintele Vasile Blaga.

Prim-vicepreședintele PDL Covasna, Liviu Comăneci, a declarat că printre ultimele organizații PDL înființate se numără cele din Estelnic – unde șapte din cei zece români din localitate sunt membri PDL, Dobârlău – aici sunt deja 20 de membri și mai sunt alți doritori și Zăbala. În total, PDL Covasna are 26 de organizații, reușind să acopere cam jumătate dintre localitățile județului și urmând să continue înființarea de noi organizații.

În ceea ce privește numărul de membri, acesta se ridică la câteva sute bune, iar ceea ce este interesant este că tot mai mulți oameni vin spre partid – de la intelectuali până la agricultori.

În ceea ce privește Organizația de Tineret, aceasta va demara săptămâna viitoare o campanie de strângere de semnături, pentru alocarea a 6% din PIB către Învățământ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 26 iulie 2013
Astia glumesc, oare ?! Din ceea ce "se vede" prin presa, din PDL se pleaca pe capete, ma indoiesc eu ca la Covasna se vine... Cred ca la viitoarele alegeri PDL nu va obtine nici macar cat a obtinut citeste integral
eu, 25 iulie 2013
Ce nu ati facut cand erati ditamai partidul, o sa faceti de acum incolo nu-i asa? Intre timp noi am mai imbatranit cu vre-o 8-9 ani cu promisiuni desarte, rezultate zero pentru noi si f.multe pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.