ACTUALITATE 28 decembrie 2021

Patru covăsneni prinși că nu au respectat carantina la domiciliu, amendați cu 4.500 de lei

de David Leonard Bularca | 2222 vizualizări

În urma verificărilor făcute de autorități, alți patru covăsneni au fost amendați pentru că nu au respectat măsura carantinării la domiciliu. Aceștia au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 4.500 de lei și vor fi nevoiți să își petreacă următoarele 14 zile în carantină instituționalizată.

„S-au verificat 1440 de persoane carantinate. S-au identificat 4 persoane care nu au respectat măsurile de carantină, din care 4 în urma verificărilor la locația declarată și 0 în urma activităților curente (derulate spre exemplu în medii de interes, mijloace de transport în comun, etc.,). S-au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4500 de lei”, a transmis luni Prefectura Covasna.

Cei care nu au respectat decizia de carantinare, pe lângă amendă, sunt nevoiți să stea în carantină instituționalizată, iar aceștia vor suporta și toate cheltuielile, conform unui anunț făcut de Prefectura Covasna săptămâna trecută.

„Instituția Prefectului - Județul Covasna atrage atenția că persoanele carantinate conform Legii 136/2020, care nu respectă măsura carantinării, în afară de amenda contravențională se va dispune asupra lor carantinarea instituționalizată pe o perioadă de 14 zile, iar cheltuielile aferente vor fi suportate de contravenient”, au anunțat reprezentanții Prefecturii.

La finalul săptămânii trecute, alți 11 covăsneni au fost amendați pentru aceeași faptă.

Luni, la nivel județean au fost raportate șapte cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Sursa foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.