ACTUALITATE 2 iulie 2012

Patru bancomate sparte la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 77 vizualizări

Dacă până acum eram unul din judeţele liniştite ale ţării din punct de vedere al jafurilor, se pare că această statistică bună s-a stricat la sfârșitul săptămânii, când mai multe bancomate au fost sparte în Sfântu Gheorghe.

Luni dimineața un apel la 112 anunța faptul că un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost spart, existând suspiciunea de retragere frauduloasă a unor sume de bani.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit după primele cercetări că sâmbătă, între orele 7:09 şi 7:40, autori necunoscuţi au sustras câte 2.300 de lei din 4 bancomate aflate în centrul municipiului Sfântu Gheorghe. Poliţiştii au ridicat urme şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea suspecţilor” – a declarat purtătoarea de cuvânt din cadrul IJP Covasna, Buzsi Andrea.

Dacă privim situația la nivel național, se întâmplă ca hoții din bancomate să nu fie prinși, sau ca cercetările să se desfășoare timp îndelungat. Munca polițiștilor poate fi îngreunată şi de faptul că furtul s-a produs sâmbătă, iar polițiștii au fost alertați abia ieri.

Lângă banca de vizavi de Primărie, al cărei bancomat a fost spart, se află o altă bancă, unde însă ATM-ul se află în interiorul clădirii. „Și-au luat măsuri de securitate în plus, e o idee bună să nu intre oricine în incinta băncii, doar cei care vor să retragă bani” – este de părere o clientă a băncii care a scăpat de hoți.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.