ACTUALITATE 24 februarie 2023

Pași înainte pentru drumul de legătură dintre Varianta Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov-Ploiești

de David Leonard Bularca | 1374 vizualizări

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că cinci firme au depus oferte pentru realizarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru investiția care prevede construcția drumului de legătură între varianta Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov-Ploiești. 

„Realizarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate pentru construcția drumului de legătură între Varianta Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și viitoarea autostradă Brașov – Ploiești s-a bucurat de interes crescut din partea firmelor de specialitate. 

În total au fost depuse 5 oferte valabile pentru realizarea documentațiilor care vor sta la baza construirii acestui drum care va facilita o legătură mult mai directă între rețeaua rutieră existentă și viitoarele noduri de transport:

1. Like Consulting SRL

2. RUTIER CONEX XXI S.R.L.

3. Asocierea INTERHUB DEVELOPMENT (Leader),İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ

4. Asocierea Total Business Land SRL (Leader),Mega Mühendislik Müşavirlik A.Ş.

5. Asocierea ECO GEODRUM (Leader),PROIECTARE INTEGRATĂ TERRA S.R.L.”, au anunțat cei de la DRDP Brașov, prin intermediul unei postări publicate pe pagina de Facebook. 

Firma care va fi desemnată câștigătoare va avea la dispoziție opt luni pentru realizarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.

„Colegii noștri lucrează deja la evaluarea ofertelor depuse, precum și la clarificarea întrebărilor înaintate de ofertanți, astfel încât luna mai să avem desemnat un câștigător. Firma care va realiza studiile va avea la dispoziție 8 luni pentru realizarea lor, așa că avem șanse mari ca până la începutul anului viitor să putem lansa licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de construcție a noului drum”, conform aceleiași surse. 

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va fi inaugurat pe 15 iunie, potrivit informațiilor furnizate până acum. 

Sursa foto: DRPD Brașov

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.