ACTUALITATE 9 aprilie 2021

Parcare SMART la Șugaș Băi

de Iulia Drăghici - Taraș | 857 vizualizări

Investiția este prevăzută în bugetul pe anul 2021 al Primăriei Sfântu Gheorghe

Autoritățile din Sfântu Gheorghe au prevăzut în bugetul pe anul 2021 o sumă de 30.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea construirii unei parcări SMART la Șugaș Băi. Potrivit primarului, este vorba despre un proiect de monitorizare a numărului de mașini care ajung în stațiune. 

„Dorim cumva să avem un sistem prin care numărul de autoturisme parcate la Șugaș Băi să fie comunicat jos la barieră. Am avut această problemă anul acesta în sezonul de schi când au urcat de trei ori mai multe mașini decât erau locuri de parcare. Trebuie cumva un sistem inteligent prin care, în momentul în care coboară o mașină, poate să urce o altă mașină, că altfel se blochează Șugaș Băi-ul”, a spus joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.

Dacă iarna la Șugaș Băi merg în general cei pasionați de sporturile de iarnă, în sezonul cald aici sunt puse la dispoziție mai multe facilități, printre care parcul de aventuri, peretele de escaladă în aer liber, teren de tenis sau minigolf.

Investiția pentru parcarea SMART a fost prevăzută în bugetul municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2021, adoptat joi, 8 aprilie, în ședința Consiliului Local. Suma totală se ridică la 195 de milioane de lei, cu 31% mai mare decât bugetul din 2020. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.