ACTUALITATE 28 noiembrie 2011

Palmaresul C.S.G. şi al judeţului Covasna mărit cu încă 2 medalii la Campionatele Naţionale de Înot

de Covasna Media | 217 vizualizări

La doar trei ani de la înfiinţare, Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, prin antrenorul şi sportivii săi, a reuşit să scrie „file de istorie” pentru înotul covăsnean, prin palmaresul creat până acum.

Iniţierea copiilor în tainele înotului a reprezentat încă de la început o plăcere pentru antrenorul care şi-a oferit disponibilitatea ca mentor, prieten şi observator atent şi exigent pentru sportivii „intraţi sub aripa” lui de coordonator. Astfel a reuşit să descopere potenţialul fiecărui sportiv şi din „ingrediente secrete” să creeze „reţeta” care se află în spatele fiecărui câştigător CSG al competiţiilor la care a participat, trecerea la performanţă fiind pronosticată.

În weekendul ce tocmai a trecut, respectiv în zilele de 26 şi 27 noiembrie, pe parcursul a patru reuniuni, bazinul din Reşiţa a fost gazdă a Campionatelor Naţionale de Înot ale României, copii 10-11 ani. La start s-au reunit 367 de sportivi, de la 46 de cluburi din ţară.

Aflat într-o formă bună, Tompa Gyorgy Kadosa a reuşit să urce la ambele probe de bras ale concursului pe podium, ocupând locul II la 50m şi locul III la 100m. Ambiţia cuibărită în caracterul aflat încă în construcţie a sportivului „adoptat” de C.S.G. în urmă cu un an şi tehnica antrenorului care a descoperit în el atuurile, au descurajat mulţi dintre aspiranţii acestei probe la podiumul Campionatelor Naționale.

La revenirea în Sfântu Gheorghe, antrenorul Ciprian Grosu ne-a declarat că deşi drumul lor până la această competiţie a fost unul controversat, este bucuros că a reuşit să ajungă la rezultatele propuse și promise încă de la început, să reprezinte cu mândrie judeţul nostru şi la această ramură sportivă. Pe această cale mulţumeşte părinţilor tuturor sportivilor săi, pentru susţinerea, sprijinul şi implicarea acordată.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tompa eniko, 29 noiembrie 2011
Bravo ! Felicitari ptr aceste rezultate stralucitoare, realizate de acest club tanar, care a reusit sa se faca cunoscut la nivel national si sa se remarce prin sportivii pregatiti aici in randul unor citeste integral
Lorand, 29 noiembrie 2011
Avem inca un vicecampion national in Covasna! Felicitari inotatorului si antrenorului. Am facut sport in tinerete si stiu cata munca este in spatele unei astfel de performante. Bravo! Tineti-o tot citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.