ACTUALITATE 21 mai 2012

Otto Milik este noul subprefect de Covasna

de Székely Emőke | 79 vizualizări

Prefectul județului Covasna, Codrin Munteanu, l-a învestit sâmbătă  în funcția de subprefect pe Otto Milik, susținut de PNL, care i-a luat locul lui Valentin Ionașcu, demis săptămâna trecută.

„Mă onorează această poziție, că mă alătur unui colectiv de profesioniști, cu care sper că voi rezolva câteva probleme ale comunității. Crearea locurilor de muncă și dezvoltarea economică se numără printre prioritățile mele, dar sper să reușim să intervenim la Ministerul Agriculturii în vederea organizării unui sistem prin care să putem vinde cartofii din Covasna, pentru că vânzarea cartofilor înseamnă bunăstare pentru acest județ” – a declarat imediat după învestire noul subprefect.

Otto Milik s-a născut la Târgu Secuiesc, a copilărit la Oituz, după care s-a mutat la Brașov, apoi la București. A revenit la Sfântu Gheorghe după ce a ocupat în ultimii ani o funcţie de conducere în cadrul Oficiului Român pentru Imigrări.

*� nrXZ�(>�trezit cu contul partidului blocat, pe motiv de crasă incompetenţă a tuturor celor care semnează această adresă (...) Clădirea în care avem sediul aparţine Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, noi stăm aici în chirie, dar, deşi le-am explicat acest lucru, ne-au calculat un impozit de peste 195 de milioane de lei vechi pentru 107 metri pătraţi şi ne-au blocat abuziv contul. Degeaba le-am explicat că persoanele juridice de drept public, deci şi partidele politice, nu plătesc impozit pe spaţiile închiriate de la alte instituţii publice”, a declarat Horia Grama.

 

Acesta a mai spus că îi va trimite o adresă primarului Antal Arpad prin care îi va cere să dispună deblocarea contului şi să ia măsuri de sancţionare a “funcţionarilor incapabili” pe care îi are în subordine şi care, în plină campanie electorală, creează dificultăţi partidului.

“Consider că este chiar o provocare şi voi solicita în scris să se ia măsuri împotriva acestor funcţionari incapabili care nu ştiu să citească o lege, iar dacă nu vor debloca contul atunci vom da în judecată şi vom cere daune interese atât Primăriei, cât şi persoanelor care au semnat”, a mai spus Horia Grama.

Viceprimarul Balint Jozsef a declarat că o să verifice reclamaţia PSD, dar nu crede că poate fi vorba de o greşeală.

“Eu am semnat sute de astfel de acte şi am încredere în colegii mei de la Direcţia Finanţelor, care ştiu că lucrează corect. Dacă cumva am creat probleme în mod nejustificat, atunci ne vom cere şi scuze, dar nu cred că este cazul. Vom verifica”, a declarat Balint Jozsef.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.