ACTUALITATE 15 decembrie 2016

Oraşul Covasna, în aşteptarea lui Moş Crăciun

de Iulia Drăghici - Taraș | 759 vizualizări

Aşa cum ne-a obişnuit, Centrul Cultural din oraşul Covasna nu ratează nici un prilej de a aduce locuitorilor evenimente speciale. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, în perioada 15 – 23 decembrie a.c. Centrul Cultural, Parcul Central, dar şi alte spaţii din localitate vor răsuna a colinde şi a voie bună.

Luni, 19 decembrie, de la ora 17:00, pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna va avea loc spectacolul Corului Cameral Pastorala și al Tinerilor din Biserica reformată din centrul orașului Covasna.

A doua zi, marţi, 20 decembrie, de la ora 17:00 la Centrul Cultural Covasna va avea loc concertul de final de an al elevilor de la Școala Populară de Arte Sfântu-Gheorghe - secţia Covasna. În program vor participa corul școlii și elevii din secțiile de pian, sintetizator, vioară respectiv elevii cercului de chitară de la Casa de Cultură. În aceeaşi zi, de la 18,30, pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna se va desfăşura concertul corurilor Maginificat, Tiszta Szív - Inimi Curate, și al Formației PinceBand.

Miercurea, din 21 decembrie, vine de la ora 17:00 cu programul festiv al Clubului Elevilor la Centrul Cultural Covasna, iar în acelaşi timp, pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna se va derula programul festiv al Școlii Generale „Avram Iancu” – Colinde, Plugușor, Capră. În aceeaşi perioadă, la Casa Orășenească de Cultură Covasna, în sala „Ignácz Rózsa” are loc Crăciunul Vârstnicilor, organizat de Asociația Femeilor din UDMR Covasna.

Joi, 22 decembrie,de la ora 17:00, Centrul Cultural Covasna găzduieşte spectacolul de Crăciun al elevilor de la secţia română din clasele 0-4, din Liceul „Kőrösi Csoma Sándor”-Şcoala Orbán Balázs. De la 18,30 pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna are loc concertul Corului Bărbătesc Reformat din Covasna, iar de la ora 19, la Casa Orășenească de Cultură Covasna se desfăşoară concertul „Csodaváró-Așteptarea minunilor” în interpretarea formației Evilági.

Săptămâna spectacolelor se încheie vineri, 23 decembrie, iar programele se desfăşoară atât de la ora 10:00 la Centrul Cultural Covasna, cu Spectacolul elevilor din Gr. Șc. „Kőrösi Csoma Sándor” (clasele V-XII), Colinde de Crăciun, cât şi de la ora 19:00 pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna, cu un spectacol în spiritul Crăciunului, compilație muzicală în limba maghiară și română, alături de interpreţii Alex Baciu, Formația Datina din Zăbala, Ansamblul Florile Zagonului şi alţi invitaţi.

„Între 15-23 decembrie 2016 se va desfășura Târgul de Crăciun și Programul Cultural „Așteptându-l pe Moș Crăciun”. Locul evenimentului este Parcul Central Covasna. Scopul evenimentului este pregătirea pentru Crăciun, a Naşterii Domnului. În cadrul manifestării puteți să degustați vin fiert, aveți oportunitatea de a cumpăra produse tradiţionale. De asemenea, cu cooperarea grădinițelor, școlilor, asociațiilor puteți să petreceți niște zile remarcabile în spiritul Crăciunului. În Parcul Central copiii vor avea ocazia de a mângâia oile, măgarul și să admire micul Betleem din oraș. Vă așteptăm cu drag, să ne pregătim împreună pentru această sărbătoare, cea a Crăciunului! Aşteptăm în continuare înscrierea grupurilor şi formaţiilor culturale din Covasna pentru a umple cu viaţă aşteptarea Crăciunului pe scena în aer liber din Parcul Central Covasna.  Pentru informații cu programele culturale, puteți să ne contactați la 076-267-4516, culturacv@gmail.com”, transmit, printr-un comunicat de presă, coordonatorii Centrului Cultural Covasna.

Teme articol: Covasna Mos Craciun
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.