ACTUALITATE 11 martie 2015

„Observatorul de Covasna” împlineşte 12 ani pe 12 martie

de Székely Emőke | 945 vizualizări

minifotbal

Sărbătorim prin sport! Cupa „Observatorul” la minifotbal – unul dintre evenimentele care marchează 12 ani de existență a ziarului nostru

Cotidianul „Observatorul de Covasna” împlinește chiar astăzi, 12 martie, vârsta de 12 ani, iar cu această ocazie va fi organizată în ultimul weekend din martie prima ediţie a turneului de minifotbal Cupa „Observatorul”. Competiţia va dura două zile, timp în care cele 16 echipe participante se vor lupta, în spiritul fairplay-ului, pentru cupa pusă la bătaie, precum și pentru alte premii pregătite de organizatori.

„Este prima ediție a Cupei „Observatorul”, însă scopul nostru este crearea unei tradiții din această competiție. Anul acesta vor veni 16 echipe, iar partidele se vor juca pe terenul sintetic de la Hockey Club, mai cunoscut la Baroque” – ne spune directorul cotidianului, Florin Cheresteș.

Acesta a adăugat că partidele se vor desfășura în zilele de 28 și 29 martie, iar cele 16 echipe vor fi împărțite în patru grupe, din care se vor califica în faza eliminatorie primele două clasate. Vor urma sferturile, semifinalele, finala mică și finala mare. Câștigătorii vor primi pe lângă cupe și diplome și un abonament până la sfârşitul anului la cotidianul „Observatorul de Covasna” pentru toți membrii echipei. De asemenea, organizatorii vor acorda și premii speciale pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar, golgheter și cea mai fairplay echipă.

Partidele vor fi conduse de arbitri cu experiență, iar organizatorii speră să nu fie nevoie de prea multe cartonașe, pentru că scopul acestui eveniment este buna dispoziție și mișcarea.

În perioada următoare vă vom prezenta şi echipele participante la această primă ediție a Cupei „Observatorul”, precum și programul jocurilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ilyés Ibolya, 12 martie 2015
La multi ani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.