ACTUALITATE 28 august 2016

O săptămână de concerte live, la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 632 vizualizări

Întorsura Buzăului este gazdă, pentru a VIII-a oară, pentru unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică pop–rock live pentru tineri. „Împreună, formaţii pentru viitor” debutează luni, 29 august, când sosesc cei peste 120 de invitaţi de la Cluburile şi Palatele Copiilor din mai multe zone ale ţării. De marţi, 30 august, şi până vineri, 2 septembrie, de la ora 20, au loc concertele în aer liber pe scena profesională amplasată în curtea Clubului Copiilor din oraş.

„Este cel mai mare festival de muzică live din ţară la nivel de Cluburi şi Palate ale Copiilor. Aşteptăm peste 20 de trupe şi anul acesta. (...) Ne dorim ca şi ediţia din acest an să iasă la fel de frumoasă ca şi celelalte. Cel mai mult ne dorim ca participanţii să se simtă bine pe scenă. Noi nu facem concurs, ci este un eveniment liber, unde fiecare cântă cât vrea şi ce vrea, fără să fie jurizaţi. De aceea lumea vine de plăcere”, a declarat pentru Observatorul de Covansna, Dan Tohănean, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului.

Printre participanţii acestei ediţii se găsesc şi Trupa Youvenis sau formaţia Pierdevară din Bucureşti, deja renumite în zonă. Mai mult, şi formaţiile Clubului Copiilor din Întorsura Buzăului, Trupa Fresh şi The Colors vor fi pe scena evenimentului.

„Împreună, formaţii pentru viitor” este organizat de Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe şi Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.