ACTUALITATE 28 iunie 2016

O nouă ediţie „Club Café, o cafea cu vorbe între antreprenori”

de Iulia Drăghici - Taraș | 494 vizualizări

Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Covasna, ASIMCOV, organizează întâlnirea lunară „cu vorbe între antreprenori”, Club Café, în ultima zi din luna iunie, de la ora 17. Evenimentul se desfăşoară la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe.

„Dorim ca la aceste întâlniri să savurăm împreună o cafea delicioasă și să abordăm teme interesante, de actualitate din diverse domenii”, arată un comunicat de presă al organizatorilor.

În cadrul întâlnirii de joi, 30 iunie, temele care vor fi abordate se referă atât la tichetele de vacanţă – o oportunitate pentru întreprinzători în vederea îmbunătățirii pachetelor salariale și fidelizării salariaților, dar şi la informaţii financiar contabile. Invitaţii activităţii sunt expertul contabil Debreczeni János şi diplomatul economic Herman Rosner, managing director al societății IT&T, membru de onoare al Camerei de Comerț și Industrie a României.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este unul deschis. „Fiecare persoană care are în plan o afacere va găsi la aceste întâlniri informaţii care îi vor fi utile. Cu această ocazie, antreprenorii se pot întâlni cu alţi oameni şi pot forma parteneriate de afaceri. La „Club Café” ne întâlnim să discutăm, să ne descărcăm de probleme şi să creăm oportunităţi. Mai mult, noi dorim să informăm antreprenorii tineri care sunt oportunităţile regiunii, în ce domenii s-ar putea porni afaceri, dar şi despre clustere, structurile moderne prin care am reuşit să depăşim graniţa judeţului şi să ne conectăm la idei de afaceri din Europa”, a spus într-un interviu anterior, directorul ASIMCOV, Vajda Lajos.

Club Café se înscrie într-un lanţ de întâlniri lunare la care pot lua parte antreprenori, consultanţi sau, în general, oameni interesaţi de lumea afacerilor. Primele ediţii au mai abordat teme precum noua lege a insolvenței, efectele acesteia asupra firmelor, analiza de risc la securitatea fizică sau dosarele penale în caz de faliment.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.