ACTUALITATE 19 decembrie 2016

O echipă din zona Buzaielor, campioană la competiţia regională de fotbal în sală

de Iulia Drăghici - Taraș | 2600 vizualizări

Cupa Regională a Sărbătorilor de Iarnă la fotbal în sală a avut loc duminică, 18 decembrie, la sala de sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului. Evenimentul, ajuns la ediţia a IV-a, a reunit 8 echipe, din zona Buzaielor, Sfântu Gheorghe şi judeţul Braşov.

Clasamentul final al meciurilor desfăşurate pe durata întregii zile de duminică a adus în frunte echipa locală „Auto Cambio”. Locul II a fost ocupat de echipa „Red Dogs”, locul III de „Axon” şi locul IV de AS Ciucaş.

Chiar dacă evenimentul s-a lăsat şi cu câteva accidentări, nu prea grave, după cum ne spune organizatorul principal, Constantin Iagăr, ediţia din acest an s-a remarcat mai ales printr-un comportament fair-play din partea jucătorilor. „După părerea mea, evenimentul a fost mai calitativ decât în celelalte ediţii. Păcat de câteva accidentări, care chiar dacă nu au fost foarte grave şi nici intenţionate, au umbrit puţin competiţia. (...) În principiu sunt mulţumit şi cred că a fost o reuşită. Am avut nişte jocuri în care efectiv putem să spunem că nu a fost nevoie de arbitru. Acest lucru arată ce înseamnă de fapt sportivi educaţi, cu caracter. (...) Le-am spus şi participanţilor, că mai mult decât organizatorii şi condiţiile de joc, o competiţie sportivă adevărată e făcută de jucători. (...) Văd că pe an ce trece vin echipe tot mai puternice şi acest lucru mă bucură pentru că învăţăm toţi”, a declarat pentru Observatorul de Covasna preşedintele AS Ciucaş, Constantin Iagăr.

Campionatul a fost organizat de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” şi Consiliul Local din Întorsura Buzăului.

Sursă foto: Claudiu Drăgan

fotbal sala Intorsura (2)

 

Teme articol: futsal Ţara Buzaielor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.